Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

AK Parti Kozan’da kongre heyecanı

AK Parti Kozan’da kongre heyecanı

AK Parti Kozan’da kongre heyecanı

AK Parti Kozan Ilçe Baskani Avukat Yusuf Bilgili 28 Mart’ta yapilacak 7. olagan kongrede seçime tek aday oyarak girecegini söyledi.

Yusuf Bilgili, yaptigi açiklamada, AK Parti kuruldugu günden bu yana Kozan ilçesinde gönülden gönüle hizmet anlayisi ile çalisma içerisinde oldugunu söyledi.

Kongrede yeniden tek aday olan Bilgili, 'Kongre sürecimiz ülkemiz, ilçemiz için hayirlara vesile olsun. Büyük bir cosku ile kongreye hazirlaniyoruz' dedi.

 

 

AK Parti'de her kademede yer alan partilerinin, büyük bir dava, ülke bekasi ve gelecegi için cansiparane çalistigini söyleyen Bilgili, “Bugüne kadar partimizin her kademesinde yer alan yöneticilerimizden üyelerimizi ve tüm Kozan halkini 28 Mart’ta Belediye Sinemasi solununda gerçeklestirecegimiz 7. olagan kongremize davet ediyoruz.

Bizler ben degil biziz ve biz birlikte Türkiyeyiz. Kozan’da kadinlarimiz, gençlerimiz ve her gönüllümüz ile kapi kapi gezerek hizmet etmeye devam edecegiz.

Ülkemizde tarihe altin harflerle yazilacak büyük hizmetler yapan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderligindeki AK kadrolari safinda yer almak bizim için büyük bir onurdur.

Sahsima bu onurlu görevi layik gören tüm siyasi büyüklerime ve birlikte yol yürüdügümüz dava arkadaslarima sükranlarimi sunarim' diye konustu.

 



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı